Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Umumiyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Her gün hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir eşya, mobilya yahut farklı bir bariyer bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili durum çabucak kapının kabil olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın yahut ivedi gestalt vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım emeklemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolay esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Bapnın bedii konstrüksiyonsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve kâraretler kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi yangın kapısı ve güvenilirliği için size bilgelik verecektir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bunu kurmak midein yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu yol çoklukla müstacel bir durumda hızla açılabilen mazi çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseriyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geri çekilebilmesini esenlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page