Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının saksıladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu için emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın bapsı; kişi katkısızlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Erişim kolaylığı tedarik etmek fakatçlı örgülmış merdivenlerin haricinde can emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Yaşantı kurtarmak hesabına yangın merdivenleri içinde benibeşer çitndıran tüm kuruluşlarda olmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve tehlikee dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını rabıtalı kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangın kapısı yangınla mücadele ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlar. Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kabil evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi perese anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya namuslu kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya illet vermemesi için kapatılmalıdır.

Ayrıca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini iyi görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler delik önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page